Om å gi bort sin første kjærlighets tannbørste

I dag har jeg gitt bort alle sjakkbøkene mine, og kjenner nå på en enorm tomhet. Jeg føler meg som en blanding av en Bjørn Borg uten boksershorts og en Vegard Ulvang uten sokker. Jeg kjørte til byen for å gi en gave, men vel hjemme kjenner jeg at jeg har utført en amputasjon på meg selv - med mine egne hender.

Sjakken var min første kjærlighet. Jeg trodde hun hadde dybder som kunne romme min sannhetssøken, men 20 år senere måtte jeg konstatere at; det hadde hun ikke. Jeg brøt derfor forlovelsen og inngikk et fornuftsektekskap med teologien.

I alle år har jeg imidlertid bevart minnene om henne; og det var nok de jeg donerte bort i dag da jeg tok ned bildene fra veggen og ga bort tannbørsten hennes. 

Jeg velsigner tidens elv, og måtte dens strømmer lege mitt indre.

3 kommentarer

Doktor Jervel

28.07.2010 kl.23:42

DiZZZe Ziste Bloggpostene Ztinker og Zmaker Zært av Zykisk Zjakkmangel iZpedd Zen-BuddhiZtisk Zøken etter en Zjakkpartner, Zå for å lindre inZtituttlederens Zmerte (Doktoren jobber jo alltid på den Hvite Ziden, så han tar inZjativet):

E2-E4

ReZten av Zlaget kan man jo ta via epoZt om det måtte paZZe profeZZoren

Jervel

Dr. Med. Psyk. S.Y.K. Med. Theol.

Årstein Justnes

01.08.2010 kl.11:14

Takk for omsorg, dr. Men er ikke UiAs kantine en bedre arena?

ÅrZtein

Doktor Jervel

05.08.2010 kl.23:40

Zelvfølgelig, men nu har det zei slig at jei har overtatt et Læstadiansk præsteembete i Finnmark, saa kantinen er ganske uægnet for mig i saa maade.

Måtte Caïssa, zjakkens Gudinde være med dig.

Jervel

Dr. Med. Psyk. S.Y.K. Alc. Theol.

Skriv en ny kommentar

hits