Badebuksa til Hans Jørgen besvarer store spørsmål ingen har stilt

Isolert sett var det ikke noe i veien med at Hans Jørgen ryddet på loftet denne solrike lørdagen, det fatale var at han ikledde seg én av tingene han fant: badebuksa fra 1972. Jobben fikk vente! Begeistret tok han på seg dagens fangst og kastet seg i bilen -- på vei mot stranda.

Det var en nydelig dag. Ikke en sky på himmelen, kun små deilige vinnpust, så myke at man kunne tro at det var skaperen selv som åndet dem, ett og ett. Bydga var tom, men stranda full av ung og gammel, barn, kvinner og menn. Alt var så perfekt som ting kan være når man lar dem være slik de er. Ingen visste at symmetrien var nær ved å brytes, av ei grønn badebukse, over 20 år gammel.

Da Hans Jørgen kom spradende ned mot stranda, mistet intet mindre enn tre generajoner kvinner sin heterofile legning i ett og samme øyeblikk. Hans nye plagg hadde vist sider ved mannen de ikke ville vite om, eller sterkere sagt: det hadde åpenbart en brist i selve skaperverket. De hadde sett inn i en virkelighet de så langt i livet hadde vært lykkelig uvitende om, men som de nå var dypt ulykkelig vitende om.

Ett år senere var skillsmissestatestikken på hele 100%. 7 år senere møtte ingen barn til første klasse, og 18 år senere var det ingen ny og frisk arbeidskraft igjen bygda. Etter 25 år døde det lille samfunnet ut. 

Hans Jørgen badet imidlertid ubekymret videre. Nå hadde han hele stranda for seg selv.

2 kommentarer

Balanse

29.07.2009 kl.23:13

Hehe, slik kan det gjøres! :D

Se det

30.07.2009 kl.12:52

Du har tydeligvis inspirert sportsredaksjonen i Dagbladet i dag.http://www.dagbladet.no/2009/07/30/sport/svomming/svommedrakt/7428415/

Skriv en ny kommentar

hits