Jotun.no

Sukk. Det er bare å innrømme: Min kone har en mann og mine barn har en far som må inn på www.jotun.no for å få veiledning, bare han skal male noen bord rundt vinduene. Spørsmålene mine er uttallige: Skal jeg vaske først? Må jeg ha en eller annen såpe? Skal jeg tørke? Hvordan åpner jeg et malingspann?  Bør man røre malingen mot høyre eller venstre? Hva skal jeg male med? Hvordan gjenopplive en hard kost? Hvordan lagre en kost? Må jeg grunne, om så grunnløst?  

Min familie har valgt å være åpne om dette. Kanskje kan det være et lite bidrag til å hjelpe noen i samme situasjon, kanskje vi med dette kan ta bort noe av skammen. De sier jo at det finnes jotun.no-surfere selv i de beste familier.

Mitt indre sier likefullt argh! Jeg sier ting inni meg som mine barn ikke får lov til å si. Jeg er furten. Jeg hater å male, med et ekte hat. Jeg finner på alt mulig annet, bare for å utsette å gjøre det. Jeg eksemplifiserer i denne stund. Jeg blogger - på tomgang - bare for å slippe å male og koste.

Kostelig!

4 kommentarer

Kjetil

31.07.2007 kl.22:55

Jeg maler også. Forskjellen på oss to er at jeg bare maler - så må jeg inn på jotun.no for å sjekke hva i "det unevnelige" som har gjort at ting ikke ble slik jeg hadde tenkt før jeg satte i gang med denne jobben som krever så mye av meg at jeg kjenner motløsheten komme veltende som ei tung bør på mine skuldre som allerede er slitne etter alt de har gjennomgått av kosting og rulling og det eneste som gjenstår nå er å male taket... det er malingen som er navet i livet mitt just nu...

Kent ville sagt: "vi sitter i samme bil"

Spørsmål:

Skriver jeg like lange setninger som Jan Kjærstad? Eller skal jeg holde meg til lengden lil Loe (eller Doe som du så tøysete skriver et sted i bloggen din)?

sommersuss fra din Kjetil

Kjetil

31.07.2007 kl.23:05

Jeg maler også... Forskjellen på oss to er bare det at jeg maler først og så må jeg inn på jotun.no for å sjekke hvorfor i "det unevnelige" ting ikke ble som jeg hadde forutsett og planlagt og hvorfor jeg ikke bare kan få det til på den måten jeg hadde tenkt bare denne ene gangen da jeg hadde planlagt så godt og brukt så mye av meg selv og mine krefter på å gjøre denne jobben meg og min kone hadde sett oss fore å få gjort før vi skal til IKEA til helga. Maling er navet i mitt liv akkurat nå...

Spørsmål: Skriver jeg bra når jeg skriver like lange setninger som Jan Kjærstad, eller skal jeg holde meg til lengden som Loe (eller Doe som du så tøysete skriver et annet sted i bloggen din) bruker?

Sommerkos fra din Kjetil - en nygift mann som maler (uten at det nødnendigvis er en sammenheng...)

Kjetil

31.07.2007 kl.23:11

Spørsmål: Hva er hovedforskjellen på de to fåregående innleggende (for det er jo litt fårete å sende to så like innlegg...)

Cecilie

01.08.2007 kl.20:18

Verden har nok verdensmestre som setter i gang uten å innhente kunnskap om hvordan ting skal gjøres. Flott at du står fram - du er et eksempel til etterfølgelse:)

Kjetil: Fåregående - er det sauer på tur? Jeg registrerer at du har blitt veldig raus med koz'er og klemz'er i det siste - har det noe med ekteskapsinngåelse å gjøre? Eller er det bare et resultat av mye kontakt med ungdomskulturen?

Skriv en ny kommentar

hits